Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سومین جلسه کمیته هماهنگی گردشگری آبی خوزستان در مجموعه آموزشی صنعت آب و برق استان و با حضور سید حکمت‌اله موسوی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، محمد امین ایزدجو مدیر مهندسی عمومی آب و برق استان، نرگس ظهرابی رئیس مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آب و برق، شراره جاسمی‌زرگانی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیمان نبهانی معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی خوزستان و تعدادی از کارشناسان سازمان آب و برق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حکمت‌اله موسوی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: در این استان به دلیل سختگیری مدیران ادارات کل استانی در قیاس با مدیران کل دیگر استان‌ها، شاهد عقب ماندگی زیادی در حوزه گردشگری هستیم به‌گونه‌ای که درخصوص پروژه‌های مربوط به این حوزه، شرایط در استان چندین برابر استان‌های شمالی کشور که بیشترین تراکم جنگلی را دارد سخت‌تر است و این موضوع زمان تحقق پروژه‌ها را به شدت افزایش و یا بعضاً غیرقابل اجرا می‌کند.

او با اشاره به پروژه‌هایی همچون رستوران‌های شناور و خانه‌های بوم گردی در سطح استان، ابراز امیدواری کرد: با همکاری مدیران استانی ذی‌مدخل بتوانیم این موضوعات را به سرانجام برسانیم.

در ادامه این جلسه، شراره جاسمی‌زرگانی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به ظرفیت‌های قانونی قابل ارائه این دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: ظرفیت دانشگاه در ۳ قسمت آموزش کوتاه‌مدت تا ۱۰۰ ساعته، تک‌پودمانی ۴۰۰ ساعته و آموزش‌های مقطع تحصیلی قابلیت دارد و براساس درخواست میراث فرهنگی و باتوجه به ظرفیت فنی و تجهیزاتی مجتمع قابل بررسی و اجرا است که می‌طلبد هماهنگی لازم در این خصوص بین مجموعه‌های ذیربط صورت گیرد.

پیمان نبهانی معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان تصریح کرد: در حوزه گردشگری آبی، در بخش رودخانه‌ای ۶ رشته و در بخش ساحلی و دریایی ۴ رشته فعالیت وجود دارند که در صورت ساماندهی این رشته‌ها می‌توانیم جاذب گردشگران بسیاری باشیم.

او اظهار داشت: همچنین در صورت ایجاد زیرساخت‌های عمرانی و فرهنگی می‌توان برای این رشته‌ها سرمایه گذار و گردشگر خاص را جذب و آموزش‌های لازم را به فعالان این حوزه داد.

نبهانی افزود: بدلیل همکاری نکردن سازمان آب و برق و دیگر دستگاه‌ها در سالیان گذشته امکان رشد و شکوفایی در گردشگری آبی وجود نداشت، اما با تغییرات مدیریتی حاصل در سازمان آب و برق خوزستان و رغبت و همگرایی خوب مدیریت فعلی با اداره‌کل میراث فرهنگی می‌توان این نوید را به فعالان این حوزه داد که شاهد رونق خوبی در این حوزه خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های موردنیاز در رونق هر فعالیتی، آموزش نیروی انسانی ماهر در حوزه معرفی و بازاریابی است، بیان داشت: از این‌رو، به منظور رونق گردشگری آبی نیاز هست تا راهنمایان گردشگری فعال به صورت تخصصی آموزش گردشگری آبی را ببینند که باتوجه به وسعت این صنعت در استان و تجهیزات گسترده که در اختیار سازمان اب و برق خوزستان است و نیز نبود امکان ایجاد تأسیسات مشابه توسط بخش خصوصی، در حال حاضر چنین ظرفیتی در اختیار مجموعه آموزشی صنعت آب و برق وجود دارد که این دوره‌ها را برگزار کند.

نرگس ظهرابی رئیس مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آب و برق خوزستان گفت: ظرفیت آموزشی و توان تجهیزاتی این مجموعه به‌گونه‌ای است که در سالیان گذشته بیش از ۵۰۰ دوره برگزار کرده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری آبی میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان گردشگری آبی آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۵۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به این که کماکان آموزش و پرورش با کمبود نیروی انسانی مواجه است، گفت: روزانه ۲.۵ کلاس درس در اصفهان کلنگ‌زنی یا افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، محمدرضا ابراهیمی بعد از ظهر در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در آستانه تابستان و اوقات فراغت تابستانه قرار داریم و تلاش ما این است که از این اوقات فراغت به نحو احسن استفاده شود و در این راستا فرهنگ انقلابی و اسلامی، اعتقادی و فرهنگ ایثار و شهادت را باید تقویت کنیم و در کنار آن مسائل علمی نیاز و ضروری است.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد که جوان و نوجوان ما را از ماهیت دینی و ملی تهی کند، افزود: به لطف خدا دولت سیزدهم در دو سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در تامین حوزه نیروی انسانی انجام داده است و نزدیک به 200 هزار نیروی انسانی در قالب ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان در دو سال گذشته در کل کشور پذیرش شده است و سهم قابل ملاحظه‌ای هم برای استان اصفهان پیش‌بینی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: یکی از استان‌های پرچالش در کمبود نیروی انسانی استان اصفهان بود، اما توانسته‌ایم بالاترین جذب آموزگار را در کل کشور داشته باشیم و در حال انجام است که بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگر در حال انجام است.

ابراهیمی با تاکید بر این موضوع که ذخیره خوبی را برای نیروی انسانی سال آینده خواهیم داشت، افزود: اما این به معنی رفع مشکلات نیروی انسانی نیست و کماکان آموزش و پرورش با کمبود نیروی انسانی مواجه است، اما میزان آن خیلی کم شده است و در سال‌های آینده این رویه خیلی بهتر خواهد شد، چرا که ورودی دانشگاه‌های فرهنگیان تا دو سال آینده به ما اضافه خواهند شد.

وی تصریح کرد: به لطف خدا شهرستان اردستان و شهر زواره مشکل نیروی انسانی به لحاظ کمی ندارد و ما در استخدام‌های قبلی این نقیصه را جبران کرده‌ایم و رشد این منطقه در قبولی دانشگاه‌ها در سال‌های گذشته سیر صعودی داشته است و انشالله شاهد خواهیم بود تا در سال‌های آینده رشد بهتری را از این منطقه ببینیم.

ابراهیمی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حضور خیرین مدرسه‌ساز در استان اصفهان تقویت شده و خیرین نقش خوبی داشته‌اند و ما در استان اصفهان به لطف خدا روزی دو و نیم کلاس درس یا افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود که نیمی آن توسط دولت خدمتگزار و نیمی توسط خیرین مدرسه‌ساز انجام می‌شود که در این منطقه هم خیرین به لطف خدا فعال هستند و کیفی‌سازی مدارس باید در دستور کار ما باشد.

انتهای پیام/802/

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • نقش کلیدی تخصص، ‌نگاه‌ راهبردی و آموزش در عملکرد هیات‌های ورزشی خوزستان
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است